Welkom

Wat leuk dat je er bent!

Bij MySkinMatch geloven we dat ware schoonheid in de kracht van personalisatie ligt. Geïnspireerd door de natuur en gedreven door wetenschap, creëren we huidverzorgingsoplossingen in de vorm van serums die niet alleen effectief, maar ook duurzaam en verantwoord zijn. Elk serum is zorgvuldig ontwikkeld om aan jouw unieke huidbehoeften te voldoen, met ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Duik in de wereld van MySkinMatch en ontdek jouw unieke serum dat met heel veel passie speciaal voor jou wordt gemaakt!

Anneke

40 jaar

Lees meer over de oprichtster van MySkinMatch en kom zo meer te weten over de persoonlijkheid, kracht en kennis achter dit eigentijdse merk.

Meer over anneke

Made & mixed with love in Holland

Om de kwaliteit van onze skincare te kunnen garanderen, hebben wij de complete ontwikkeling en productie in eigen handen.

Resultaat

We nemen enkel genoegen met het beste voor onze klanten en daarmee de hoogst mogelijke resultaten op het gebied van skincare.

Onze missie en waardes

MySkinMatch

 • Certificeringen

  Onze skincare producten zijn grondig getest en beschikken over de nodige certificaten, waarmee ze voldoen aan de strenge Europese Cosmeticaverordening. Bovendien hanteren we de Good Manufacturing Practice richtlijnen, in overeenstemming met Europese standaarden.

 • Ingrediënten

  We gebruiken uitsluitend topkwaliteit ingrediënten met wetenschappelijk aangetoonde resultaten, in de meest effectieve concentraties. Al onze ingrediënten ondergaan strenge tests in zowel ons eigen als externe laboratoria om superieure kwaliteit te garanderen.

 • Verpakkingen

  Om onze skincare optimaal te beschermen tegen
  bederf en bacteriën, kiezen we voor violet glasverpakkingen. Deze beschermen de
  actieve ingrediënten tegen de invloeden van licht en zuurstof, waardoor de kwaliteit en effectiviteit behouden blijven.

 • Productie

  Wij produceren de shots in ons eigen laboratorium in lage batches, zodat je nooit te maken krijgt met producten die al lang in de schappen liggen. Al onze producten worden bewaard in klimaatgecontroleerde ruimtes, zodat de kwaliteit hoog blijft.

 • Experts

  Ons concept is zorgvuldig ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande experts, waaronder ontwikkelaars, adviseurs, specialisten, formuleerders, laboratoriumtechnologen en therapeuten in de skincare industrie.

 • Individualiteit

  De cosmetica-industrie probeert al jaren zo dicht mogelijk bij de individuele behoefte van de huid te komen, maar kan met zijn kant en klare producten enkel een compromis maken van meerdere wensen en behoeften. MySkinMatch doorbreekt dit patroon door werkelijk gepersonaliseerde huidverzorging aan te bieden.

 • Vegan

  Onze skincare is vegan. Wij gebruiken geen dierlijke ingrediënten of dierlijke bijproducten.

 • Duurzaam

  Onze skincare is milieuvriendelijk. We nemen altijd de meest milieubewuste keuze.

 • Dierproefvrij

  Onze skincare is dierproefvrij, net zoals de grondstoffen van onze leveranciers.

 • Kwaliteit

  Wij doen er alles aan om de kwaliteit te waarborgen en zo gaan wij voor maximaal resultaat.

Handmade with love

Wij stellen met grote zorg en precisie alle persoonlijke serums samen. Elk serum wordt met de hand vervaardigd, waarbij we speciaal voor jou de gekozen 6 shots combineren tot een uniek en persoonlijk serum.

Intro video MySkinMatch

Dragons' Den

Wij waren te zien op NPO1

Deelname aan het tv-programma Dragons' Den, wat op 22 september 2023 uitgezonden is op WNL op NPO1, heeft ons bedrijf enorm vooruitgeholpen. We willen iedereen bedanken die dit mogelijk gemaakt heeft.

Meer informatie

Natuurlijk duurzaam

MySkinMatch tilt huidverbetering naar een hoger niveau met innovatieve skincare die de huid actief verbetert door bewezen werkzame ingrediënten in hoge concentraties toe te voegen. Deze skincare is zorgvuldig samengesteld door een team van experts en uitvoerig getest in het eigen laboratorium én door onafhankelijke bureaus.

De toenemende vraag naar het behoud van onze planeet is super belangrijk. Juist om deze reden maken wij altijd de meest duurzame keuzes. De inspiratie en de techniek komen altijd uit de natuur en dat is naar onze mening de meest duurzame manier. Hierbij doen we uiteraard geen concessies in kwaliteit!