Welkom op onze website

Wat leuk dat je er bent!

MySkinMatch tilt huidverbetering naar een hoger niveau. Onze innovatieve skincare verbetert de huid actief door de toevoeging van bewezen werkzame ingrediënten in hoge concentraties. MySkinMatch is persoonlijk, doeltreffend maar vooral met héél veel passie ontwikkeld.

De consumentenbehoeften openheid, eerlijkheid en individualiteit zijn groter dan ooit en dat is precies waar MySkinMatch op inspeelt.

Anneke

Lees meer over de oprichtster van MySkinMatch en kom zo meer te weten over de persoonlijkeid van dit eigentijdse merk.

Meer over Anneke

Dragons' Den

Wij waren te zien op NPO1

Deelname aan het tv-programma Dragons' Den, wat op 22 september 2023 uitgezonden is op WNL op NPO1, heeft ons bedrijf enorm vooruitgeholpen. We willen iedereen bedanken die dit mogelijk gemaakt heeft.

Bekijk programma afl.4

Made & mixed with love in Holland

Om de kwaliteit van onze skincare te kunnen garanderen, hebben wij de complete ontwikkeling en productie in eigen handen.

Resultaat

We nemen enkel genoegen met het beste voor onze klanten en daarmee de hoogst mogelijke resultaten op het gebied van skincare.

Onze missie en waardes

MySkinMatch

 • Certificeringen

  Al onze skincare is uitvoerig getest en gecertificeerd. Al onze producten voldoen aan de Europese Cosmeticaverordening. Hiernaast werken wij ook volgens de richtlijn Good Manufacturing Practice. Wij voldoen hiermee aan de Europese regelgeving.

 • Ingrediënten

  Alleen de beste ingrediënten met bewezen resultaten zijn in de hoogst mogelijke concentratie toegevoegd. Alle ingrediënten worden nauwkeurig getest in ons eigen laboratorium en externe laboratoria om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

 • Verpakkingen

  Skincare is kwetsbaar en kan bederven en een bron van bacteriën worden. Wij gebruiken daarom violet glas, zodat oa. ook de werking van de effectieve stoffen niet verloren kan gaan door licht en zuurstof.

 • Productie

  Wij produceren in onze eigen laboratorium in lage batches, zodat je nooit te maken krijgt met skincare dat allang op de schappen liggen. Al onze skincare wordt tevens bewaard in klimaat gecontroleerde ruimtes, zodat de kwaliteit goed blijft.

 • Experts

  Samenwerkingen met de meest vooruitstrevende ontwikkelaars, adviseurs, specialisten, formulators, laboratoriumtechnologen en therapeuten op het gebied van skincare is met grote zorgvuldigheid ons concept tot stand gekomen.

 • Individualiteit

  De cosmetica-industrie probeert al jaren zo dicht mogelijk bij de individuele behoefte van de huid te komen, maar kan met zijn kant en klare producten enkel een compromis maken van meerdere wensen en behoeften. Wij brengen hier verandering in.

 • Vegan

  Onze skincare is vegan. Wij gebruiken geen dierlijke ingrediënten of dierlijke bijproducten.

 • Duurzaam

  Onze skincare is milieuvriendelijk. We nemen altijd de meest milieubewuste keuze.

 • Dierproefvrij

  Onze skincare is dierproefvrij, net zoals de grondstoffen van onze leveranciers.

 • Kwaliteit

  Wij doen er alles aan om de kwaliteit te waarborgen en zo gaan wij voor maximaal resultaat.

Intro video MySkinMatch

Natuurlijk duurzaam

MySkinMatch tilt huidverbetering naar een hoger niveau. Deze innovatieve skincare verbetert de huid actief door de toevoeging van bewezen werkzame ingrediënten in hoge werkzame concentraties. Onze skincare is met grote zorg samengesteld door een team van experts en uitvoerig getest in onze eigen laboratorium en door onafhankelijke bureaus.

De toenemende vraag naar het behoud van onze planeet is super belangrijk. Juist om deze reden maken wij altijd de meest duurzame keuzes. De inspiratie en de techniek komt altijd uit de natuur en dat is naar onze mening de meest duurzame manier. Hierbij doen we uiteraard geen concessies in kwaliteit!