Start met geld verdienen door Myskinmatch te promoten

Affiliate en loyaliteit

Wij zijn beschikbaar op het affliate marketing platform van Awin voor influencers en contentmakers. Ook heeft MyskinMatch een eigen affiliate marketing programma beschikbaar!

Lees op deze pagina over alle mogelijkheden.

Influencers

Heb je interesse in het promoten van MySkinMatch onder jouw volgers? Wat leuk! Neem contact met ons op, dan kunnen we bespreken hoe we elkaar kunnen ondersteunen.

Online promotie

Heb jij een platform, kanaal of mailinglijst om ons onder de aandacht te brengen? Wij werken graag met je samen en ondersteunen op alle mogelijke manieren, zodat jij optimaal kunt promoten en extra kunt verdienen.

Offline promotie

Heb jij een evenement, winkel, kapsalon of iets dergelijks en wil je folders verspreiden en/of posters ophangen om ons te promoten? Hiervoor hebben wij een zeer interessant loyaliteitsprogramma.

Webshop

Verstuur jij pakketjes met jouw webshop en vind je het leuk om een folder van MySkinMatch mee te sturen? Dit is een leuke attentie voor jouw klanten en een extra verdienste voor jou.

Affiliate partner worden?

Meld je dan aan als affiliate partner op het platform van Awin of start direct bij ons! Verspreid het MySkinMatch concept en jij ontvangt een commissie voor elke aankoop die een bezoeker doet.

Voordelen

  • Unieke propositie binnen de skincare markt
  • Royale commissie op het totale aankoopbedrag
  • Promotiemateriaal beschikbaar (video’s en banners)
  • Maandelijkse uitbetaling

Aanmelden als affiliate partner?

Aanmelden kan gemakkelijk via het netwerk van Awin.

Meer informatie en aanmelden voor ons eigen affiliate programma? Stuur dan een e-mail naar B2b@myskinmatch.nl

Contact pagina