Kwaliteit

MySkinMatch

 • Certificeringen

  Onze skincare producten zijn grondig getest en beschikken over de nodige certificaten, waarmee ze voldoen aan de strenge Europese Cosmeticaverordening. Bovendien hanteren we de Good Manufacturing Practice richtlijnen, in overeenstemming met Europese standaarden.

 • INGREDIËNTEN

  We gebruiken uitsluitend topkwaliteit ingrediënten met wetenschappelijk aangetoonde resultaten, in de meest effectieve concentraties. Al onze ingrediënten ondergaan strenge tests in zowel ons eigen als externe laboratoria om superieure kwaliteit te garanderen.

 • verpakkingen

  Om onze skincare optimaal te beschermen tegen bederf en bacteriën, kiezen we voor violet glasverpakkingen. Deze beschermen de actieve ingrediënten tegen de invloeden van licht en zuurstof, waardoor de kwaliteit en effectiviteit behouden blijven.

 • Productie

  Wij produceren de shots in ons eigen laboratorium in lage batches, zodat je nooit te maken krijgt met producten die al lang in de schappen liggen. Al onze serums worden bewaard in klimaatgecontroleerde ruimtes, zodat de kwaliteit hoog blijft.

 • Experts

  Ons concept is zorgvuldig ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande experts, waaronder ontwikkelaars, adviseurs, specialisten, formuleerders, laboratoriumtechnologen en therapeuten in de skincare industrie.

 • individualiteit

  De cosmetica-industrie probeert al jaren zo dicht mogelijk bij de individuele behoefte van de huid te komen, maar kan met zijn kant en klare producten enkel een compromis maken van meerdere wensen en behoeften. MySkinMatch doorbreekt dit patroon door werkelijk gepersonaliseerde huidverzorging aan te bieden.

 • Vegan

  Wij gebruiken geen dierlijke ingrediënten of dierlijke bijproducten.

 • Duurzaam

  Onze inspiratie en techniek komt altijd uit de natuur. Wij doen geen concessies ik kwaliteit.

 • Dierproefvrij

  Onze skincare is dierproefvrij, net zoals de grondstoffen van onze leveranciers.

 • Kwaliteit

  Wij doen er alles aan om de kwaliteit te waarborgen en zo gaan wij voor maximaal resultaat.

Made & mixed with love in Holland

Om de kwaliteit van onze skincare te kunnen garanderen, hebben wij de complete ontwikkeling en productie in eigen handen.

Resultaat

We nemen enkel genoegen met het beste voor onze klanten en daarmee de hoogst mogelijke resultaten op het gebied van skincare.

Maximale resultaten voor je huid, minimale impact op het milieu

Als bedrijf en als individuen zetten we ons voortdurend in voor verbetering. Wij dragen een belangrijke verantwoordelijkheid, namelijk om een positieve impact op de planeet na te laten voor toekomstige generaties. Daarom hebben we duidelijke duurzaamheidsdoelstellingen geformuleerd en streven we er voortdurend naar om ons steentje bij te dragen. We houden de laatste ontwikkelingen bij en blijven onszelf op dit gebied ontwikkelen.

Hierbij doen we geen concessies in kwaliteit!

Nature's best

De toenemende vraag naar het behoud van onze planeet is super belangrijk. Juist om deze reden maken wij altijd de meest duurzame keuzes. De inspiratie en de techniek komt altijd uit de natuur en dat is naar onze mening de meest duurzame manier.

Het is riskant om blindelings alle skincare trends en ontwikkelingen te volgen en te accepteren, aangezien het alternatief regelmatig nog schadelijker is voor het milieu en/of voor je huid. Wij doen grondig onderzoek en trekken onze eigen realistische conclusies. Ons doel is om hoogwaardige producten te ontwikkelen met zo min mogelijk impact op de planeet in alle opzichten.