Kwaliteit

MySkinMatch

 • Certificeringen

  Al onze skincare is uitvoerig getest en gecertificeerd. Al onze producten voldoen aan de Europese Cosmeticaverordening. Daarnaast werken wij ook volgens de richtlijn Good Manufacturing Practice. Wij voldoen hiermee aan de Europese regelgeving.

 • INGREDIËNTEN

  Alleen de beste ingrediënten met bewezen resultaten zijn in de hoogst mogelijke concentratie toegevoegd. Alle ingrediënten worden nauwkeurig getest in ons eigen laboratorium en externe laboratoria om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

 • verpakkingen

  Skincare is kwetsbaar en kan onopgemerkt bederven en een bron van bacteriën worden. Wij gebruiken om dit te voorkomen violet glas. Ook zodat de werking van de effectieve stoffen niet verloren kan gaan door licht en zuurstof en de kwaliteit gewaarborgd blijft.

 • Productie

  Wij produceren de shots in onze eigen laboratorium in lage batches, zodat je nooit te maken krijgt met skincare dat allang op de schappen ligt. Al onze skincare wordt tevens bewaard in klimaat gecontroleerde ruimtes, zodat de kwaliteit goed blijft.

 • Experts

  Samenwerkingen met de meest vooruitstrevende ontwikkelaars, adviseurs, specialisten, formulators, laboratoriumtechnologen en therapeuten op het gebied van skincare is met grote zorgvuldigheid ons concept tot stand gekomen.

 • individualiteit

  De cosmetica-industrie probeert al jaren zo dicht mogelijk bij de individuele behoefte van de huid te komen, maar kan met zijn kant en klare producten enkel een compromis maken van meerdere wensen en behoeften. Wij brengen hier verandering in.

 • Vegan

  Wij gebruiken geen dierlijke ingrediënten of dierlijke bijproducten.

 • Duurzaam

  Wij gebruiken geen dierlijke ingrediënten of dierlijke bijproducten.

 • Dierproefvrij

  Onze skincare is dierproefvrij, net zoals de grondstoffen van onze leveranciers.

 • Kwaliteit

  Wij doen er alles aan om de kwaliteit te waarborgen en zo gaan wij voor maximaal resultaat.

Made & mixed with love in Holland

Om de kwaliteit van onze skincare te kunnen garanderen, hebben wij de complete ontwikkeling en productie in eigen handen.

Resultaat

We nemen enkel genoegen met het beste voor onze klanten en daarmee de hoogst mogelijke resultaten op het gebied van skincare.

Maximale resultaten voor je huid, minimale impact op het milieu

Als bedrijf en als individuen zetten we ons voortdurend in voor verbetering. Wij dragen een belangrijke verantwoordelijkheid, namelijk om een positieve impact op de planeet na te laten voor toekomstige generaties. Daarom hebben we duidelijke duurzaamheidsdoelstellingen geformuleerd en streven we er voortdurend naar om ons steentje bij te dragen. We houden de laatste ontwikkelingen bij en blijven onszelf op dit gebied ontwikkelen.

Hierbij doen we geen concessies in kwaliteit!

Duurzaamheid

De toenemende vraag naar het behoud van onze planeet is super belangrijk. Juist om deze reden maken wij altijd de meest duurzame keuzes. De inspiratie en de techniek komt altijd uit de natuur en dat is naar onze mening de meest duurzame manier.

Het is riskant om blindelings alle skincare trends en ontwikkelingen te volgen en te accepteren, aangezien het alternatief regelmatig nog schadelijker is voor het milieu en/of voor je huid. Wij doen grondig onderzoek en trekken onze eigen realistische conclusies. Ons doel is om hoogwaardige producten te ontwikkelen met zo min mogelijk impact op de planeet in alle opzichten.