Hoe gebruik je het serum?

 • Stap 1

  Reinigen

  Reinigen is erg belangrijk voor de huidconditie. Reinig je gezicht grondig. Jouw serum dient in de avond en/of overdag aangebracht te worden op een goed gereinigde huid. Dit is een zeer belangrijke stap in je routine.

 • Stap 2

  Aanbrengen

  Gebruik een hoeveelheid van 3 pompjes. Je kunt rechtstreeks op je gezicht druppelen. Masseer het serum met de vingertoppen in de huid en laat het ongeveer 5 minuten intrekken tot het door de huid is opgenomen.

 • Stap 3

  Insluiten

  Breng vervolgens voorzichtig je eigen favoriete crème of gezichtsolie (booster) aan om de poriën te sluiten. Dit zorgt ervoor dat de hydraterende en krachtige bestanddelen goed door de huid worden opgenomen.

Wat is een serum precies?

We kunnen ons de verwarring voorstellen

Een serum heeft een lichtere textuur dan crème, wat resulteert in een snelle en diepe werking doordat het gemakkelijk in de huid doordringt. Dankzij deze waterige textuur kan het diep doordringen tot in de diepste lagen van de huid. Vaak bevat een serum meer werkzame ingrediënten en peptiden dan dag- of nachtcrèmes. Bepaalde ingrediënten zijn weggelaten om het serum snel en diep te laten intrekken zonder een vettig laagje achter te laten. Door de hoge concentratie is een gezichtsserum vaak kleiner verpakt en gaat het veel langer mee.

Verwenmomentje

Geniet van dit heerlijke momentje van de dag. Even lekker je huid verzorgen en relaxen. Een momentje voor jezelf.

Cadeautje

Gun jezelf en je huid het allerbeste en trakteer jezelf iedere dag opnieuw op jouw eigen unieke serum.

Laat je huid wennen

Bij een gevoelige huid adviseren wij om rustig met het serum te starten en het langzaam op te bouwen. Als je huid gewend is aan de hoge concentraties werkzame stoffen, kun je het product 2 maal daags gebruiken.

meer hierover

Tip!

Het is aan te raden om een duidelijke "voor" foto te maken, bij voorkeur bij daglicht en zonder make-up. Dit zal je helpen om de veranderingen in je huid te kunnen vergelijken na het gebruik van het serum. Aangezien je jezelf regelmatig in de spiegel ziet, kunnen geleidelijke veranderingen onopgemerkt blijven.

Trick!

Je kunt je gezicht ook eerst een beetje nat maken, voordat je het serum aanbrengt. 3 druppels van dit zeer geconcentreerde serum is echt voldoende en het kan voor sommige huidtypes dan net wat prettiger zijn voor de smeerbaarheid om de huid nat te maken met wat water.