Het verhaal achter MySkinMatch

Anneke, de oprichtster van dit innovatieve skincare merk, is in 1984 geboren en MySkinMatch staat voor haar symbool voor de realisatie van een droom.

Let's get personal

Van een passievolle ondernemer in trendy regenkleding tot een vernieuwer in de beautyindustrie, dit verhaal volgt een inspirerende reis van persoonlijke en professionele transformatie. Anneke, ooit gedreven door de wens om een gat in de markt te vullen met haar webshop, vond zichzelf opnieuw uit in de wereld van huidverzorging na het overwinnen van persoonlijke tegenslagen en een diepgewortelde interesse in cosmetica. Deze reis werd aangespoord door zelfreflectie en de vraag: "Wat vind je zo leuk om te doen dat je er niet mee kunt stoppen?" Het antwoord leidde haar naar een fascinatie voor de wetenschap achter huidverzorging en de droom om een eigen, gepersonaliseerd skincare merk te ontwikkelen.

Met een achtergrond die verweven was met schoonheidsspecialisten en kappers in haar familie, was de stap naar de beautyindustrie een natuurlijke transitie. Haar ontmoeting met een kennis die een revolutionair serum tegen huidveroudering had ontwikkeld, werd het kantelpunt. Samen smeedden ze plannen, gevoed door passie, kennis en het verlangen om vrouwen te helpen hun zelfvertrouwen terug te winnen met effectieve huidverzorging.

Hun visie werd realiteit door niet alleen te focussen op de ontwikkeling van een uniek serum, maar ook door de oprichting van een merk dat stond voor kwaliteit, personalisatie en duurzaamheid.

MySkinMatch belichaamt de synergie tussen wetenschap en natuur, waarbij mensen de mogelijkheid krijgen om hun huidverzorging aan te passen aan hun unieke behoeften, een concept dat nog niet bestond. Het merk onderscheidt zich door een focus op hoogwaardige, werkzame ingrediënten in effectieve doseringen, gecombineerd met een toewijding aan ecologische verantwoordelijkheid en dierproefvrije producten.

Anneke’s verhaal, van het navigeren door persoonlijke uitdagingen naar het bouwen van een succesvol merk, is niet alleen een getuigenis van ondernemerschap en innovatie maar ook van doorzettingsvermogen en de kracht van dromen.

MySkinMatch staat symbool voor de realisatie van een droom, het overbruggen van de kloof tussen wetenschap en natuur in huidverzorging, en het empoweren van individuen om hun huidverzorgingsroutine te personaliseren, waarbij less is more prevaleert. Een verhaal dat zowel motiverend als leerzaam is, laat zien dat met passie, vastberadenheid en een duidelijke visie, buitengewone dingen mogelijk zijn.

 • Opleidingen

  Anneke heeft een uitgebreide kennis van het formuleren van cosmetica en het kwaliteitsmanagementsysteem, inclusief productievereisten.
  Ze mag zichzelf huidverzorgingsformuleerder noemen en heeft oa. studies gevolgd, zoals de Cosmetica Formulator opleiding en de GMP Masterclass.

 • Advies bureau

  Dankzij de samenwerking met een adviesbureau gespecialiseerd in veilige cosmetica en Europese wetgeving, is dit unieke concept goedgekeurd, wat een ware uitdaging was. De wetgeving is namelijk niet ingesteld op personalisatie in skincare. MySkinMatch heeft volledige goedkeuring.

 • Samenwerkingen

  MySkinMatch heeft nauw samengewerkt met huidtherapeuten, dermatologen, schoonheidsspecialisten en farmaceutische ontwikkelaars. Door de kennis en expertise van deze specialisten te bundelen, hebben ze hun skincare concept naar een ongekend niveau weten te tillen.

 • Laboratoria 

  Jarenlang zijn stabiliteit, veiligheid en challenge testen uitgevoerd, zowel intern als extern in laboratoria. Alle formuleringen zijn uitvoering getest en goedgekeurd. MySkinMatch werkt nauw samen met een eigen laborant, met een achtergrond in milieuwetenschappen, zodat ze altijd duurzaam en verantwoord bezig zijn.

Wij hebben meegedaan aan het programma Dragons’ Den

Deelname aan het tv-programma Dragons Den, wat op 22 september 2023 uitgezonden zal worden op WNL op NPO1, heeft ons bedrijf enorm vooruitgeholpen. We willen hierbij iedereen bedanken die dit mogelijk gemaakt heeft.

Bekijk programma (afl.4)