Veelgestelde vragen

Wij houden van 'happy faces' en daarom geven wij graag antwoorden op veelvoorkomende vragen. Mocht je vraag er niet tussen staan of mocht je toch nog wat aanvullende informatie nodig hebben, neem dan contact met ons op.

Hoe gebruik ik een serum?

  Algemeen

 • Wie is MySkinMatch?

  MySkinMatch tilt huidverbetering naar een hoger niveau met innovatieve skincare die de huid actief verbetert door bewezen werkzame ingrediënten in hoge concentraties toe te voegen. Deze skincare is zorgvuldig samengesteld door een team van experts en uitvoerig getest in het eigen laboratorium én door onafhankelijke bureaus. 


  De toenemende vraag naar het behoud van onze planeet is super belangrijk. Juist om deze reden maken wij altijd de meest duurzame keuzes. De inspiratie en de techniek komen altijd uit de natuur en dat is naar onze mening de meest duurzame manier. Hierbij doen we uiteraard geen concessies in kwaliteit!

 • Waar staat MySkinMatch voor?

  Bij MySkinMatch geloven we dat ware schoonheid in de kracht van personalisatie ligt. Geïnspireerd door de natuur en gedreven door wetenschap, creëren we huidverzorgingsoplossingen in de vorm van serums die niet alleen effectief, maar ook duurzaam en verantwoord zijn. Elk serum is zorgvuldig ontwikkeld om aan jouw unieke huidbehoeften te voldoen, met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Duik in de wereld van MySkinMatch en ontdek jouw unieke serum dat met heel veel passie speciaal voor jou wordt gemaakt!

 • Wat is een serum eigenlijk?

  Een gezichtsserum is onderdeel van je skincare routine dat extra wordt aangebracht voordat je een crème of olie aanbrengt. Een serum breng je aan op een gereinigde huid.

  Een serum is dunner van textuur dan een crème. Het heeft een snelle werking en dringt diep door in de huid dankzij de wat waterige textuur. De lichte samenstelling zal inwerken op de diepste lagen van de huid.

  Een serum is een formule van sterk geconcentreerde actieve ingrediënten en zorgt voor een zeer positief effect op de huid. Daarnaast is een serum is nooit vet, waardoor je gebruikelijke cosmetische product achteraf kan worden aangebracht.

 • Moet mijn huid wennen aan een serum?

  Bij een gevoelige huid adviseren wij om rustig met het serum te starten en het gebruik langzaam op te bouwen tot je huid gewend is aan de hoge concentraties werkzame stoffen.

  Je gaat met dit serum actieve ingrediënten toevoegen en je huid kan hierop reageren. Zo kan je huid er aan het begin wat onrustig uitzien en kunnen onzuiverheden ontstaan. Schrik hier niet van, dit is een natuurlijke reactie en noemen we purging (zuivering). Geef je huid de tijd en stop niet met smeren, dit betekent namelijk dat je huid aan het werk is en zijn best aan het doen om alle narigheid op te ruimen en er een mooiere huid onderweg is. 

 • Wat is het verschil tussen een crème en een serum?

  Serums en crèmes kunnen dezelfde ingrediënten bevatten, maar in serums zijn deze vaak veel geconcentreerder toegevoegd. Dit is de reden dat je van een serum vaak maar heel weinig hoeft te gebruiken, omdat het ontzettend geconcentreerd is.

 • Mag het serum ook rond mijn ogen?

  Onze serums zijn ook geschikt voor de huid rond de ogen. Eigenlijk zou dit voor alle gezichtscrèmes en serums zo moeten zijn. Een product wat niet geschikt is voor de huid rond je ogen, wil je ook niet voor de rest van je gezicht gebruiken.

  Product en ingrediënten

 • Hoe stel ik mijn serum samen?

  Je kunt je serum samenstellen op drie verschillende manieren;

  1. Doe de huidanalyse
  2. Mix het zelf
  3. Kies uit onze premixen

 • Wat zit er in het serum?

  De shots zijn met zorg samengesteld door een team experts uit hoogwaardige ingrediënten met wetenschappelijk bewezen werkzaamheid. De ingrediënten zijn vervolgens in een dusdanige hoge concentratie toegevoegd, dat ze ook daadwerkelijk werkzaam zijn. Iedere shot heeft een eigen pagina, waarin we uitgebreid alle ins en out van de shot omschrijven.

  Het basis serum is een heerlijk gelachtig serum op basis van verzachtend aloë die snel je huid intrekt. Dit 98% natuurlijke basis serum dient als drager voor de uitgekozen shots en zorgt voor een prettige smeerbaarheid.

 • Waarom 6 shots?

  Wij hebben uitvoering onderzoek gedaan in zowel ons intern als externe laboratoria naar het verzadigpunt van dit product en zijn zo op 6 shots uitgekomen. Veel skincare bevat maar één of een paar werkzame ingrediënten, omdat deze duur zijn. Deze ingrediënten zijn zelfs niet altijd in de nodige concentraties aanwezig om echt hun werk te kunnen doen. Onze shots bevatten de allerbeste ingrediënten uit de skincare industrie in de hoogste mogelijke concentraties. Hierdoor zorgen de 6 door jou uitgekozen shots voor een perfect gebalanceerd en geconcentreerd serum.

 • Kan ik mijn mix aanpassen?

  Iedere levering heb je de mogelijkheid om je shots aan te passen. Je hebt dus altijd een gepersonaliseerd serum dat met de wensen van jou, jouw huid, je leeftijd, je leefstijl en de seizoenen mee verandert.

 • Hoe gebruik ik het serum?

  Ga naar pagina hierover

  Gebruik voor het hele gezicht een hoeveelheid van 3 pompjes (3 druppels). Het serum dient in de avond en/of overdag aangebracht te worden op een gereinigde huid.

  Je kunt je gezicht ook eerst een beetje nat maken, mocht je dit prettig vinden voor de smeerbaarheid. Masseer het serum met de vingertoppen in de huid en laat het ongeveer 5 minuten intrekken tot het serum door de huid is opgenomen.

  Breng vervolgens voorzichtig je eigen favoriete crème of gezichtsolie (booster) aan om de poriën te sluiten. Dit zorgt ervoor dat de hydraterende en krachtige bestanddelen goed door de huid worden opgenomen.

  Bij een gevoelige huid adviseren wij om rustig met het product te starten en het langzaam op te bouwen. Als je huid gewend is aan de hoge concentraties werkzame stoffen, kun je het product 2 maal daags gebruiken.

 • Mag ik het serum combineren met andere skincare?

  Ja, dit is geen probleem. Combineer het serum gerust met je eigen favoriete crème of olie. Er zijn geen bestanddelen of ingrediënten die niet met jouw persoonlijke serum samen kunnen.

  Bestellen & levering

 • Hoe werkt bestellen?

  Zodra jij jouw ideale mix hebt samengesteld, kom je op de pagina waar je jouw bestelling samenstelt. Je kunt je mix via deze pagina ook nog aanpassen als je dit wenst.

  Kies voor het membership of een losse aankoop, wat het beste bij jouw wensen en behoefte past. Het basis membership start vanaf 27,- per maand.

  Alle genoemde prijzen op onze website zijn incl. BTW.

 • Waarom een membership?

  Wij helpen je bij de weg naar jouw mooiste huid.

  Meer uitleg over membership
 • Welke memberships zijn er?

  Na het kiezen van jouw persoonlijke mix, kom je op de pagina waar je je membership kunt samenstellen. Kies voor het membership wat het beste bij jouw wensen en behoefte past.

  Het basis membership start vanaf €27,- per maand. Dit bevat een 20ml serum en is geschikt voor 1x per dag smeren. Het premium membership is €42,- per maand. Dit bevat een 40ml serum en is geschikt voor 2x per dag smeren. Wij leveren per 8 weken een nieuw serum en zorgen ervoor dat je nooit zonder zit.

  Je kunt, indien gewenst, boosters (dit zijn gezichtsoliën) toevoegen aan je membership vanaf €10,- per maand. Deze boosters zijn ideaal om ervoor te zorgen dat de werkzame stoffen van het serum, nog dieper in de huid gesluisd worden.

  Meer over membership
 • Kan ik het membership pauzeren of stopzetten?

  Ja, je membership kan op ieder moment met één druk op de knop stopgezet worden. We hebben dit zo makkelijk mogelijk gemaakt. Dit kan allemaal via je member account geregeld worden.

  Je kunt ook een mailtje sturen dan zetten wij het voor je stop of je belt of chat ons even. Wat voor jou het makkelijkst is.

  Je hebt 8 weken de tijd om het stop te zetten. Je kunt het ook meteen doen, dan sturen we eenmalig je bestelling uit.

 • Wanneer moet ik betalen?

  Direct na het afsluiten van het membership zal de eerste betaling plaatsvinden. Daarna zullen wij iedere 8 welken na levering van het serum automatisch afschrijven. Je kunt dit ieder moment makkelijk stopzetten. Stoppen is nog makkelijker dan starten en wij hanteren 100% tevredenheidsgarantie, naast 30 dagen bedenktijd.

  Alle genoemde prijzen op onze website zijn incl. BTW.

 • Wanneer ontvang ik mijn serum?

  Dit duurt slechts enkele dagen. Wij sturen wekelijks op woensdag de serums uit. Je ontvangt hiervoor altijd een trackingcode, zodat je weet dat het pakketje onderweg is.

  Kwaliteit en tevredenheidsgarantie

 • Wanneer zie ik resultaat?

  De hydraterende eigenschappen van jouw serum zorgen direct voor een stralende huid. Snelwerkende ingrediënten verbeteren je huid zichtbaar in een week of een aantal weken. Dit speciaal voor jouw samengesteld serum kan veel voor je huid betekenen en de meest optimaal haalbare resultaten zijn te behalen als je dit serum 6 tot 8 weken achter elkaar minstens 1x per dag gebruikt. Sommige huidproblemen die het serum op kan lossen hebben tijd nodig. Langdurige en blijvende resultaten zijn te behalen als je dit serum voor langere tijd achter elkaar gebruikt en blijft gebruiken. Dit product kan echt een verschil maken, daar zijn wij van overtuigd.

 • Wat als ik niet tevreden ben?

  Wij staan achter ons serum en wat het kan doen voor je huid. Ben je niet tevreden, neem dan contact met ons op. Wij willen 'happy faces' en alleen dat maakt ons blij. Om deze reden geven wij 100% tevredenheidsgarantie en je ontvangt je aankoopbedrag retour in het geval je onverhoopt toch niet blij bent.

  Tevredenheidsgarantie
 • Hoe waarborgen jullie de kwaliteit?

  Om de kwaliteit van onze skincare te kunnen garanderen, hebben wij de complete ontwikkeling en productie in eigen handen. Wij produceren onze skincare in lage batches, zodat je nooit te maken hebt met producten die allang op de schappen liggen. Al onze skincare wordt tevens bewaard in klimaat gecontroleerde ruimtes, zodat de kwaliteit goed blijft. Bovendien verpakken wij onze skincare in violet glazen flesjes, zodat de werking van de ingrediënten niet verloren kan gaan door oa. licht. Al onze producten voldoen tevens aan de Europese Cosmeticaverordening. Tevens werken wij volgens de richtlijnen van GMP.

  Meer over kwaliteit
 • Hoe lang doe ik met mijn serum?

  Met een membership zorgen we ervoor dat je automatisch elke 8 weken een nieuw serum ontvangt. Als je onze gebruiksaanwijzing opvolgt, zal het serum dat we je toesturen dan ook 8 weken meegaan. Je kunt echter naar eigen inzicht meer of minder serum gebruiken, afhankelijk van je persoonlijke behoeften.

  20ml
  Bij 1 maal daags aanbrengen
  2 - 3 maanden te gebruiken
  Bij 2 maal daags aanbrengen
  1 - 2 maanden te gebruiken

  40ml

  Bij 1 maal daags aanbrengen
  4 - 6 maanden te gebruiken 
  Bij 2 maal daags aanbrengen
  2 - 3 maanden te gebruiken

 • Kan mijn serum over de datum gaan?

  Na opening is de houdbaarheid van je serum 12 maanden. Wij produceren de shots in onze eigen laboratorium in lage batches, zodat je nooit te maken krijgt met skincare dat allang op de schappen ligt. Al onze skincare wordt tevens bewaard in klimaat gecontroleerde ruimtes, zodat de kwaliteit goed blijft. Skincare is kwetsbaar en kan bederven en een bron van bacteriën worden, dit zie je niet met het blote oog. Wij gebruiken daarom violet glas, zodat de werking van de effectieve stoffen niet verloren kan gaan door licht en zuurstof en je skincare veilig is tegen invloeden van buitenaf.

 • Wat als ik een allergie heb?

  Ben je ergens allergisch voor en twijfel je of dit effect heeft op de shots die je wel of niet kunt toevoegen aan je persoonlijke serum? Neem contact met ons op en wij adviseren je.

  Ben je ergens allergisch voor en wil je een bepaalde shot daarom uitsluiten uit jouw ideale mix? In de skin match huidanalyse krijg je de mogelijkheid om één of meerdere shots uit te sluiten. Wij nemen deze dan niet mee in jouw ideale recept en geven de 6 shots weer die het beste bij jouw ideale huid passen.

Niet kunnen vinden waar je naar op zoek bent?

Heb je toch nog een vraag, neem dan contact met ons op

Contactformulier

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.