Ervaringen

MySkinMatch garandeert topkwaliteit en een optimale ervaring. In samenwerking met vooraanstaande ontwikkelaars, adviseurs, specialisten, formulators, laboratoriumtechnologen en therapeuten streven we naar de beste resultaten.

Tevreden klanten zijn al begonnen met het verbeteren van hun huid met hun unieke persoonlijk serum. Wij zijn zo overtuigd van onze kwaliteit dat we een 100% tevredenheidsgarantie bieden.

Wij zijn een nieuw nederlands merk

Kiyoh reviews

Wij zijn trots dat onze eerste klanten super tevreden zijn over hun persoonlijk serum. Klik hier en lees hun reviews op Kiyoh.

Google reviews

Wij ontvangen via Google ook reviews van tevreden klanten.

MySKINMATCH is Award winnaar

Juryrapport

De experts of beauty komen ieder jaar samen om de beste beautyproducten uit Nederland te jureren en uitvoering te testen voor de prestigieuze Dutch Beauty Award. 

"We zijn allemaal uniek en onze huidjes ook, dus we zijn dol op gepersonaliseerde skincare. Helemaal die van de Nederlandse newbee MySkinMatch die hoogwaardige werkstoffen (de zogenaamde shots) biedt waarmee je je eigen serum samenstelt. Het kiezen van de shots, eventueel met behulp van een 'quiz', werkt ook als je skinconcerns niet gangbaar zijn of als je geen doorgewinterde beauty-expert bent. We vieren deze inclusi- en diversiteit!"

Experts of beauty - Dutch beauty award 2024

Meer info

Tevreden klanten

"Wat ik fijn vind aan het serum is dat je er maar zo weinig van nodig hebt en zo lang mee kunt doen. Om de smeerbaarheid prettiger te maken, maak ik mijn gezicht eerst een beetje nat voor ik het serum aanbreng. Dat was een tip van MySkinMatch. Ik reinig met het Herbruikbare make-up reinigingsdoekje en die is echt lekker zacht en blijft heel mooi na het wassen en ik vind de booster geweldig. Die voelt heel zacht aan op je gezicht en is makkelijk aan te brengen. "

Angelique Kruijsdijk

"Ik ben erg tevreden over mijn eigen samengestelde serum! Het ideale eraan is dat er ingrediënten worden toegepast die voor jou huid nodig zijn. Ik merkte in het begin dat mijn onzuiverheden wat erger werden, dat schijnt juist goed te zijn dat wil zeggen dat de serum zijn werking doet. Na een tijd merkte ik inderdaad dat de onzuiverheden en roodheid minder werden, ik ben nog steeds bezig met de serum en heb er volle vertrouwen in dat dit de juiste serum is die mijn gezicht weer laat stralen zonder onzuiverheden en roodheid!"

Evy van der Sanden

"Elke keer als ik het serum smeer dan voelt het als een traktatie voor mijn huid. Ik geloof in de kracht van de shots en de ingrediënten en vind het ideaal dat ik diverse huidproblemen met één product kan aanpakken. Ik wisselde telkens van merk en heb hele dure serums gekocht, maar nu heb ik een serum gevonden speciaal voor mij gemaakt en dat voelt goed "

Sevenja van Sleeuwen

"Ik ken Anneke, als ze iets doet dan doet ze het goed. Ze heeft zich voor 1000% ingezet voor MyskinMatch en gaat alleen voor het allerbeste. Dit zie je ook terug in de resultaten. Het serum doet echt wat met je huid"

Sandra Bakker

"Paar weken geleden ben ik begonnen met het serum, omdat mijn huid droog en trekkend aanvoelde. Sinds ik smeer met het samengestelde serum gemaakt op mijn huidtype, heb ik helemaal geen trekkend gevoel meer en voelt mijn huid weer lekker zacht aan! Heel makkelijk aan te brengen en geen gedoe met allerlei verschillende potjes. Top ben er zo blij mee! Dankjewel voor het goede advies! "

Tamara de Goey

"Ik heb de ontwikkeling van dit serum meegemaakt en ben telkens betrokken geweest als testpersoon. Prachtig om te zien met hoeveel gedrevenheid en passie hieraan gewerkt wordt om zo tot het beste resultaat te komen. Succes met MySkinMatch, dat het maar een groot succes mag gaan worden. Ik geloof erin en blijf het serum smeren, want ik zie echt verschil"

Priscilla van Buul

Voor en na foto

Het begin

Na 7 dagen

"Ik zie al veel verschil na 1 week gebruik van het MySkinMatch gepersonaliseerd serum. Mijn huid wordt iedere dag steeds beter. Mijn recept is Niacinamide (3) - Blue light (6) - Nature's gold (8) - Skin food (9) - CBD (12) - Pore minimizer (13)"

Kela Kiszko