Ervaringen

100% tevredenheidsgarantie

MySkinMatch is een nieuw Nederlands merk en is tot stand gekomen door samenwerkingen met de meest vooruitstrevende ontwikkelaars, adviseurs, specialisten, formulators, laboratoriumtechnologen en therapeuten op het gebied van skincare. Daarnaast hebben wij een uitgebreid testpanel opgezet en zijn de eerste klanten reeds begonnen met hun huid te verbeteren d.m.v. van hun eigen persoonlijk samengesteld serum.

Tevreden klanten

"Wat ik fijn vind aan het serum is dat je er maar zo weinig van nodig hebt en zo lang mee kunt doen. Om de smeerbaarheid prettiger te maken, maak ik mijn gezicht eerst een beetje nat voor ik het serum aanbreng. Dat was een tip van MySkinMatch. Ik reinig met het Herbruikbare make-up reinigingsdoekje en die is echt lekker zacht en blijft heel mooi na het wassen en ik vind de booster geweldig. Die voelt heel zacht aan op je gezicht en is makkelijk aan te brengen. "

Angelique Kruijsdijk

"Ik ben erg tevreden over mijn eigen samengestelde serum! Het ideale eraan is dat er ingrediënten worden toegepast die voor jou huid nodig zijn. Ik merkte in het begin dat mijn onzuiverheden wat erger werden, dat schijnt juist goed te zijn dat wil zeggen dat de serum zijn werking doet. Na een tijd merkte ik inderdaad dat de onzuiverheden en roodheid minder werden, ik ben nog steeds bezig met de serum en heb er volle vertrouwen in dat dit de juiste serum is die mijn gezicht weer laat stralen zonder onzuiverheden en roodheid!"

Evy van der Sanden

"Elke keer als ik het serum smeer dan voelt het als een traktatie voor mijn huid. Ik geloof in de kracht van de shots en de ingrediënten en vind het ideaal dat ik diverse huidproblemen met één product kan aanpakken. Ik wisselde telkens van merk en heb hele dure serums gekocht, maar nu heb ik een serum gevonden speciaal voor mij gemaakt en dat voelt goed "

Sevenja van Sleeuwen

"Ik ken Anneke, als ze iets doet dan doet ze het goed. Ze heeft zich voor 1000% ingezet voor MyskinMatch en gaat alleen voor het allerbeste. Dit zie je ook terug in de resultaten. Het serum doet echt wat met je huid"

Sandra Bakker

"Paar weken geleden ben ik begonnen met het serum, omdat mijn huid droog en trekkend aanvoelde. Sinds ik smeer met het samengestelde serum gemaakt op mijn huidtype, heb ik helemaal geen trekkend gevoel meer en voelt mijn huid weer lekker zacht aan! Heel makkelijk aan te brengen en geen gedoe met allerlei verschillende potjes. Top ben er zo blij mee! Dankjewel voor het goede advies! "

Tamara de Goey

"Ik heb de ontwikkeling van dit serum meegemaakt en ben telkens betrokken geweest als testpersoon. Prachtig om te zien met hoeveel gedrevenheid en passie hieraan gewerkt wordt om zo tot het beste resultaat te komen. Succes met MySkinMatch, dat het maar een groot succes mag gaan worden. Ik geloof erin en blijf het serum smeren, want ik zie echt verschil"

Priscilla van Buul

Voor en na foto

Het begin

Na 7 dagen

"Ik zie al veel verschil na 1 week gebruik van het MySkinMatch gepersonaliseerd serum. Mijn huid wordt iedere dag steeds beter".

Kela Kiszko's recept : Niacinamide (3) - Blue light (6) - Nature's gold (8) - Skin food (9) - CBD (12) - Pore minimizer (13)

Vind je match

Benieuwd naar jouw unieke gezichtsserum?

 •  

  Optie 1

  Doe onze 'Skin Match'

  Doorloop onze 'Skin Match': beantwoord een aantal vragen en krijg advies over de 6 shots die het beste bij jouw unieke huid en situatie passen.

  Start 'Skin match'
 •  

  Optie 2

  Mix je eigen serum

  Stel helemaal zelf je persoonlijke serum samen op basis van de omschrijving van de shots. Je kunt filters gebruiken om de keuze makkelijker te maken.

  Ontdek shots & mix
 •  

  Optie 3

  Expert premixes

  Vooraf samengestelde premixen die met zorg samengesteld zijn door onze experts. Je kunt deze ook als basis gebruiken voor jouw ideale mix.

  naar de recepten

Over onze reviews

Wie kan een review acherlaten?

Wij zijn een nieuw Nederlands merk, achter de schermen werken wij hard aan het optimaliseren van de klantervaring. Zo gaan wij werken met het review platform van ThuiswinkelWaarborg (Kiyoh), dit zal snel geïntrigeerd worden. Op dit moment zoeken wij persoonlijk contact met gebruikers van het serum en vragen wij om ervaringen. We hebben gewerkt met een testpanel, daarvan zijn een aantal bevindingen te lezen op deze pagina, Alleen mensen die echt het serum gebruiken kunnen een review achterlaten. Wij zijn startend en groeiend en zo zullen de reviews ook gaan groeien met ons.

Hoe wordt de echtheid gegarandeerd?

Wij garanderen dat alleen echte gebruikers recensies kunnen achterlaten. Via Kiyoh zullen zowel positieve als negatieve reacties worden weergegeven, wij hebben hier geen enkele controle over. Op dit moment ervaren wij geen negatieve reacties. Sommige klanten ervaren dat hun huid eerst even slechter lijkt te worden in het begin, dit heet zuivering en is juist een goed teken. Wij hebben hier een blog over geschreven. Wij betalen niet voor reviews. Wij zijn een nieuw merk en wij geloven in onze skincare, wij willen tevreden klanten en streven naar positieve reacties. Wij zijn dit merk begonnen, omdat wij echt een verschil willen maken. Dit zal terug te vinden zijn in de positieve reacties.

In welke gevallen wordt een review niet geplaatst?

Wij hebben dit nog niet meegemaakt, maar via Kiyoh zijn diverse redenen waarom reviews van de pagina worden verwijderd. Ontbrekende reviews zijn meestal verwijderd wegens beleidsschendingen, zoals spam of ongepaste content.

Wat als ik toch niet tevreden ben?

Wij staan achter ons serum en wat het kan doen voor je huid. Ben je niet tevreden, neem dan contact met ons op. Wij willen 'happy faces' en alleen dat maakt ons blij. Om deze reden geven wij 100% tevredenheidsgarantie en je ontvangt je aankoopbedrag retour in het geval je onverhoopt toch niet blij bent.