Jouw persoonlijke serum uit 38.000 mogelijkheden

Skin Match

Onze doelgerichte 'Skin Match' huidanalyse is het resultaat van een unieke samenwerking tussen dermatologen, product experts, huidspecialisten en datawetenschappers.

Beantwoord slechts 7 vragen en ontdek direct jouw ideale mix van 6 ingrediënten shots.

Start gratis huidanalyse

Gebruiksaanwijzing

Eenvoudige routine

 • Stap 1

  Reinigen

  Reinigen is erg belangrijk voor de huidconditie. Reinig je gezicht grondig. Jouw serum dient in de avond en/of overdag aangebracht te worden op een goed gereinigde huid. Dit is een zeer belangrijke stap in je routine.

 • Stap 2

  Aanbrengen

  Gebruik een hoeveelheid van (2 of) 3 pompjes. Je kunt rechtstreeks op je gezicht druppelen. Masseer het serum met de vingertoppen in de huid en laat het ongeveer 5 minuten intrekken tot het door de huid is opgenomen.

 • Stap 3

  Insluiten

  Voor optimaal resultaat breng je vervolgens je eigen favoriete crème of gezichtsolie aan om de poriën te sluiten. Dit zorgt ervoor dat de hydraterende en krachtige bestanddelen goed door de huid worden opgenomen.

20ml serum

Member prijs €54
Losse aankoop €66
(voor 1 tot 3 maanden)

40ml serum

Member prijs €84
Losse aankoop €96
(voor 2 tot 6 maanden)

Doeltreffend maatwerk

Wij stellen met grote zorg en precisie alle persoonlijke serums samen. Elk serum wordt met de hand vervaardigd, waarbij we speciaal voor jou de gekozen 6 shots combineren tot een uniek en persoonlijk serum.

Start huidanalyse
Haal het maximale uit jouw unieke huid
Resultaat op maat gemaakt