Creëer jouw eigen skincare lab

Positioneer je salon als een voorloper in innovatieve huidverzorging en huidverbetering. Bied een gepersonaliseerde service exclusief voor salons die klanten nergens anders vinden.

Creëer een persoonlijke beleving exclusief voor salons!

MySkinMatch

Your personal serum

  Gepersonliseerde serums in je salon

  Sluit je bij ons aan!

 • Waarom MySkinMatch

  Elk individu is uniek en heeft unieke behoeften. Consumenten hechten steeds meerwaarde aan personalisatie en exclusieve producten. Hoewel de cosmetica-industrie al lange tijd streeft naar producten die aan individuele huidbehoeften voldoen, zijn hun kant-en-klare producten beperkt tot compromissen tussen verschillende wensen en behoeften.

  De oplossing: MySkinMatch
  MySkinMatch creëert gepersonaliseerde gezichtsserums voor elke klant, met keuze uit 20 shots van hoogwaardige ingrediënten in hoge werkzame doseringen. Of je klant nu op zoek is naar een oplossing voor puistjes, pigmentvlekken, grove poriën, anti-aging of bescherming tegen externe invloeden, combineer het allemaal! Met het MySkinMatch-serumlab kun je meer dan 38.000 verschillende serums aanbieden in je salon, op een oppervlakte van minder dan 0,25 m2.

  Meer over ons
 • Hoe werkt het?

  Met het MySkinMatch -serumlab serum bied jij ruim 38.000 verschillende serums aan op nog geen kwart m2 in je salon. In deze stijlvolle display worden alle 20 shots gepresenteerd, wat direct de aandacht van jouw klanten zal trekken. Jouw toonbank of schap zal, zonder veel ruimte in beslag te nemen, omgetoverd worden tot een waar cosmetica laboratorium. De display is zeer gebruiksvriendelijk en snel en handig te bedienen, alleen de handleiding doorlezen en een kleine uitleg is voldoende om de serums te kunnen maken.

  Binnen slechts een paar minuten kunnen jouw klanten hun eigen persoonlijke serum samenstellen én laten maken in jouw salon. Is je interesse gewekt? Leuk! Neem zeker even contact met ons op. De eerste pilot salons zijn al naar grote tevredenheid aan het werken met onze gepersonaliseerde serums.

 • Hoe bepaal ik de shots?

  Je kunt de shots op 3 manieren samenstellen voor je klant;

  1. Doe onze 'Skin Match'
  Doorloop onze 'Skin Match'. Beantwoord een aantal zorgvuldig samengestelde vragen en krijg advies over de 6 shots die het beste bij je klant passen.

  2. Zelf samenstellen
  Stel samen met jouw klant het serum samen. Wij hebben per shot een korte en uitgebreide omschrijving, zodat je samen je klant kunt kijken welke shots het beste aansluiten.

  3. Expert premixes
  Dit zijn vooraf samengestelde recepten, die met zorg zijn geselecteerd door onze experts. Denk aan een anti-aging serum, droge huid serum etc.

 • Personaliseer je behandelingen

  We bieden binnen dit concept ook de mogelijkheid aan om kleine hoeveelheden persoonlijke serums te maken om te gebruiken tijdens een behandeling. Op deze manier bied je je klant extra service. Het kan met iedere behandeling geïntegreerd worden.

 • Verhoog je omzet

  Laten we gezamenlijk streven naar het succes van MySkinMatch in jouw salon. Ons doel is om samen te groeien en de ultieme klantbeleving en tevredenheid te waarborgen. De initiële investeringen om te starten met het aanbieden van op maat gemaakte serums in jouw salon zijn bijzonder bescheiden. Bovendien hanteren we een aantrekkelijk loyaliteitsprogramma. Neem gerust contact met ons op, zodat we vrijblijvend meer kunnen vertellen en je alle details kunnen verschaffen.

Interesse? Neem contact op!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.