MySkinMatch

Wij zijn genomineerd voor Dutch Beauty Award 2023 -2024

IN DE CATEGORIE SALONPRODUCTEN

Een revolutionaire stap in cosmetica:

MySkinMatch introduceert persoonlijke gezichtsserums

Januari 2024 - In een wereld waarin de beautybranche wordt overspoeld door generieke oplossingen, breekt MySkinMatch door met innovatieve, gepersonaliseerde gezichtsserums. MySkinMatch onderscheidt zich door een technologie die personalisatie in huidverzorging naar een ongekend niveau tilt. Gebruikers worden uitgenodigd om via een intuïtieve online vragenlijst hun unieke huid behoeften en -voorkeuren te delen. De geavanceerde 'MySkinMatch' algoritmen analyseren deze gegevens en creëren een op maat gemaakt serum. Deze serums worden samengesteld uit een spectrum van twintig krachtige, actieve 'shots', elk gericht op specifieke huidproblemen.

Synergie van wetenschap en natuur

Bij MySkinMatch ligt de focus op de synergie tussen geavanceerde wetenschappelijke formuleringen en de kracht van natuurlijke ingrediënten. De serums bevatten een rijke melange van hoogwaardige, wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten, gecombineerd met natuurlijke extracten. Dit zorgt voor een effectieve, maar tevens zachte benadering van huidverzorging. MySkinMatch streeft ernaar een balans te vinden tussen effectiviteit en ecologische verantwoordelijkheid, met een toewijding aan duurzame productiemethoden, veganistische formules en een strikt beleid tegen dierproeven.

Zichtbare resultaten en klanttevredenheid

MySkinMatch garandeert niet alleen zichtbare verbeteringen in de huidconditie binnen een week, maar verbindt zich ook aan een 100% tevredenheidsgarantie. Deze belofte onderstreept het vertrouwen in de effectiviteit van hun producten en hun toewijding aan uitzonderlijke klantenservice.

Uniek membership programma

Deze op maat gemaakte serums zijn beschikbaar via de MySkinMatch website en bij schoonheidssalons. Er wordt gestart met een diepgaande 'SkinMatch' analyse, waarna een uniek, persoonlijk serum wordt samengesteld. MySkinMatch biedt een uniek membership programma. Dit lidmaatschap stelt leden in staat om nooit zonder persoonlijk serum te zitten. Leden ontvangen automatisch elke 8 weken een nieuw serum, perfect afgestemd op hun huidbehoefte. Bovendien biedt het membership flexibiliteit; leden kunnen hun mix gemakkelijk aanpassen aan veranderende huidbehoeften - een essentieel aspect gezien de invloed van seizoenen, levensstijl en hormonale veranderingen op de huid.

Een Persoonlijk serum kost €54 voor 20ml (8 weken)

Homepagina