Eerst je persoonlijke serum uitproberen?

We begrijpen dat je wellicht nog niet direct een membership wilt aangaan, maar eerst het persoonlijke serum wilt uitproberen. Daarom geven we je de gelegenheid om een losse tester te bestellen.

€60 voor 20ml (member prijs: €54)

Voor 4 weken met 2x per dag smeren.
Voor 8 weken met 1x per dag smeren.

 • Stap 1

  Stel je serum samen

  Kies hieronder de 6 shots die jouw ideale serum vormen. Weet je nog niet wat jouw ideale shots zijn? Vind je match en keer dan terug naar deze pagina.

 • Stap 2

  Bestel je serum

  Druk hierna op 'Afrekenen' en bestel je eerste serum zonder membership. Het gaat om een eenmalige aankoop en het is een geheel vrijblijvende kennismaking.

 • Stap 3

  Ervaar

  Ontvang het serum bij jou thuis en ervaar de voordelen ervan voor jouw huid. Na deze kennismaking kun je beslissen of je interesse hebt in een membership.

Vind je match

Weet je nog niet wat jouw ideale shots zijn?

 •  

  Optie 1

  Doe onze 'Skin Match'

  Doorloop onze 'Skin Match': beantwoord een aantal vragen en krijg advies over de 6 shots die het beste bij jouw unieke huid en situatie passen.

  Start 'skin Match'
 •  

  Optie 2

  Mix je eigen serum

  Stel helemaal zelf je persoonlijke serum samen op basis van de omschrijving van de shots. Gebruik filters om de keuze makkelijker te maken.

  Ontdek onze shots & mix
 •  

  Optie 3

  Expert premixes

  Ultiem gemak? Kies een premix, met zorg samengesteld door onze experts. Je kunt deze ook als basis gebruiken voor jouw ideale mix.

  Naar recepten